Tidsbestilling:​

Åbningstider:

Mandag - torsdag: 8.00 - 17.00

Fredag: 8.00 - 15.00

​Vi kan meget, og sikkert også ting, du ikke vidste....

Talrige brugerundersøgelser har vist at de fleste personer, der træder ind ad døren til en tandklinik, ønsker sig pæne tænder, at undgå at miste tænder og at undgå dårlig ånde.

De 3 ønsker kan vi imødekomme - i samarbejde med dig!

Vi tillader os at tage de 3 i omvendt rækkefølge, for sådan er vi uddannet til at prioritere:

Sunde, stærke og smukke tænder.

​​

Nedenfor kan du læse en detaljeret gennemgang af hvad vi kan tilbyde.

Sunde tænder

-  Kompromisløs kvalitet via Nationale Kliniske Retningslinier

Sunde tænder er grundlæggende for alt det, vi kan gøre for dine tænder, og blandt andet, for at undgå dårlig ånde.

Vores behandlerteam af tandplejere er uddannede til særligt at fokusere på at stoppe udvikling af tandkødssygdom og huller i tænderne, samt at informere dig om alt, hvad der er værd at vide om optimal hygiejne i din mund.

Tandlægerne har samme fokus og behandler inden for samme felt, men har derudover uddannelse til at udføre mere omfattende diagnostik og behandling.

Både tandplejere og tandlæger på vores klinik udfører kun behandling af tandsygdomme, ud fra dokumenteret viden om behandlingsmetoder. Vi følger de Nationale Kliniske Retningslinjer, som er udgivet af Sundhedsstyrelsen i Danmark.

Læs mere om:

De nationale Kliniske Retningslinjer

Videnskabelig dokumentation for de Nationale Kliniske Retningslinjer

​​

De Nationale Kliniske Retningslinier er den største litteraturgennemgang nogensinde i Skandinavien af al tilgængelig viden om hvilke behandlinger, der er dokumenteret effektfulde.​

Kort sagt er de Nationale Kliniske Retningslinier en tung videnskabelig dokumentation for hvad der virker, og ikke virker på tandsygdom.

Og dem følger vi her på klinikken, til punkt og prikke.

​​

Stærke tænder

  -  Behov for forstærkning af tænder?

De stærkeste  tænder, er de sunde og uberørte tænder.

Men: har de taget skade hen ad vejen, kan vi tilbyde at gøre dem lige så stærke som de var førhen.

Er en tand kun lidt svækket, kan en udfyldning eller pålægning med plast være en god løsning:

Er en tand mere svækket, kan en forstærkning i et støbt materiale som guld eller porcelæn være en god løsning.

Eksempler er indlæg, kroner og broer


Pæne, hvide tænder

 -  Ønske om kosmetisk tandbehandling?

Er en tand misfarvet, kan en plast- eller porcelænsfacade være en god løsning. Det samme resultat opnås også med kroner og broer i porcelæn.

Er tænderne lidt skæve, er tandretning en mulighed - også for voksne.

Tænderne kan i nogle tilfælde bleges, hvis det i det konkrete tilfælde er den bedste løsning.

​​Bidskinne

Lider du af tænderskæren e​r en bidskinne ofte en god behandling for at forhindre unødig slitage.

Spænding i tyggemuskler, hovedpiner, knæklyde eller grus-lyde fra kæbeled kan også i nogle tilfælde afhjælpes med en bidskinne. Det må komme an på en konkret vurdering fra tandlægen.

​​

Snorkeskinne

Lider du af søvnapnø, hvilket kan beskrives som kraftig snorken, der kan hæmme din søvnkvalitet, kan en snorkeskinne være en god behandling.

Implantatbehandling

Er du så uheldig at miste en eller flere tænder helt, så er der mulighed for at få indsat en eller flere kunstige rødder i titanium fra det velansete implantatfirma Dentsply.

Dentsply implants er det mest veldokumenterede implantatsystem i verden, og da denne kostbare behandling skal have de bedste muligheder for at blive en livsvarig løsning, har vi valgt kun at anvende dette system.

Læs mere om Dentspl​y Implants

Tandbesk​ytter

​Dyrker du kontaktsport, kan du få lavet en "skræddersyet" tandbeskytter, som ikke er unødvendig tyk og sidder helt perfekt. Du vil opleve en tandbeskytter som ikke føles som en stor klods under overlæben og din vejrtrækning vil føles mere fri, som kan give dig en konkurrencefordel.

Den laves som det første sted i Europa her på klinikken, i samarbejde med det amerikanske firma Guardlab. Se mere på www.guardlab.com (bedst på PC og iPad) og vælg "Find a 3D scanner".

Det foregår sådan her: Du går ind på guardlab.com og designer din egen personlige tandbeskytter, betaler via PayPal, kommer op på vores klinik og får et 3D scan, som sendes til Guardlab i New York.

Der laves et 3D printet model af dine tænder, tandbeskytteren laves på modellen, og sendes direkte til din hjemadresse.

Vigtigt!

Inden du bestiller, så ring til Martin som er tandlæge, mangeårig karate-udøver og har prøvet flere forskellige typer tandbeskyttere, og bliv guidet gennem bestillingsprocessen. Der er mulighed for en 3 mm eller 6 mm tandbeskytter alt efter hvor hård kontaktsport, du dyrker.

Der er også mulighed for en 10% promotion code (rabat)

Hvad får du med Guardlabs tandbeskyttere i forhold til de billige, man skal koge (boil-and-bite)?

- En skræddersyet tandbeskytter, som der sidder helt præcist omkring tænderne, og ikke falder ud, når det gælder.

- Da den er mere behagelig, gider man også bruge den til træning og ikke kun konkurrence.

- Vejrtrækningen hæmmes mindre, da den er tyndere i ganen - en konkurrencefordel.

- Den reducerer risikoen for knock-out, da tandbeskytteren er designet efter et sammenbid på en voksplade, så dit kæbeled-hoved løftes ud af kæbeled-skålen. Istedet for at ledhovedet slås op i ledskålen, vil slagets kraft fordele sig over en flexibel pude, som ligger på undersiden af tandbeskytteren. Se mere om dette på guardlabs website, kaldet ARC technology, som er udviklet af to amerikanske tandlæger med specialviden om bidfunktion.

Hvad får du med Guardlabs tandbeskyttere i forhold til andre tandlægers tandbeskyttere?

- Aftrykket af dine tænder tages helt uden klistret aftryksmateriale som fylder meget i munden, da dine tænder 3D scannes med et kamera.

- Lavere pris. Priser andre steder ligger mellem 2500-3000 kr, Guardlabs pris ligger under det, og der er ungdomsrabat og rabat på senere fornyelse af tandbeskyttere ud fra den samme 3D scanning

- og endelig, i forhold til begge : du kan sidde hjemme i sofaen og designe din egen personlige tandbeskytter.

(Bemærk at nogle kampsports-forbund til turnering kræver helt hvide tandbeskyttere uden skrift, så check med dit forbund først.)

For at få den fulde, realtime oplevelse af den måde du kan designe din tandbeskytter, så check dette på PC eller iPad: configure.guardlab.com.

(Bemærk at der ikke kan bestilles og betales direkte fra configure.guardlab.com, da det indtil videre kun er en version til demonstration. Bestilling skal foretages via hovedsiden guardlab.com.)

Som ny patient hos os...​

Medbring altid sygesikringskort.

Efter hver behandling betales  med MobilePay, Dankort eller kontant.

Der opkræves honorar i tilfælde af udeblivelse fra aftaler.

Tidsbestilling:​