21622
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21622,page-parent,stockholm-core-1.1,mega-menu-top-navigation,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

BEHANDLINGER

Sunde, stærke og smukke tænder

Hos Valby Tand tilbyder vi tandlægebehandlinger med høj kvalitet og skarpe priser.

 

Vi har et udvalg af forskellige kvalitetssikrede behandlinger – alt fra en simpel tandrensning til 3D måling og forebyggelse af tandslid.  Vi har fokus på forebyggende behandlinger, der vedligeholder og styrker dine tænder.

Det er samtidig mulig at få foretaget kosmetiske behandlinger. Vores dygtige team af tandlæger og klinikassistenter har flere års erfaring og viden om forskellige behandlingsmetoder, og bliver videreuddannet hele tiden, så vi kan opretholde professionelle, nytænkende og kompetente behandlinger til vores patienter.

For os er det vigtigt, at du modtager en kvalitetsbehandlinger og samtidig har en god oplevelse, om du blot skal have lavet en mindre behandling eller en mere omfattende.

Vi har selvfølgelig forståelse for tandlægeskræk, og forsøger at gøre oplevelsen så smertefri som muligt, så du går hjem med en god fornemmelse efter hver behandling. Hos os er du i gode hænder.

 

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til dig, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle behandlinger udføres med nyt og moderne udstyr, og foregår i trygge rammer. Behandlinger i Valby Tand er til dig, der ønsker sundere, stærkere og/eller smukkere tænder. Alle tre ønsker kan vi imødekomme.

 

Herunder kan du læse de behandlinger, vi tilbyder.

SUNDE TÆNDER

Få sunde tænder ved at få regelmæssige tandrensninger, der beskytter og vedligeholder dine tænder. Vi tager også hensyn til Tandlægeskræk.

Vi tilbyder behandlinger som:

Tandrensning

Fluorbehandling

Plastfyldning

Tandbeskytter

STÆRKE TÆNDER

Ønsker du stærkere tænder? Vil du i fremtiden undgå en uforudset, dyr tandlægeregning?

Undgå tandslid og få stærke tænder med behandlinger som:

Tandslid

Bidskinner

Rehabilitering

Forstærkninger

SMUKKE TÆNDER

Har du en drøm om hvidere tænder? Eller er du træt af den skæve fortand, der fylder spejlbilledet?

Valby Tand tilbyder behandlinger til at optimere dit smil som:

Tandretning

SmileDesign

Tandblegning

Er det snart tid til dit næste besøg hos tandlægen? Bestil din tid her: