23152
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23152,stockholm-core-1.1,mega-menu-top-navigation,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge relevansen af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Ved at besøge Valbytand.hca-g.dk bliver der indsamlet oplysninger om dig og din datatrafik, så vi er i stand til løbende at forbedre vores website, kontinuerligt optimere vores annoncering på Google samt tilbyde at vise målgrupperelevante annoncer på siden. Ønsker du ikke at samtykke til at vi indsamler og behandler dine data, bør du fjerne vores cookies og undlade yderligere brug af vores hjemmeside. Herunder forklarer vi hvilke oplysninger vi indsamler og til hvilket formål, samt hvilke tredjepartsamarbejder, der har adgang til dine data.

Cookies

Vores website anvender cookies. En cookie er en lille, virtuel tekstfil, som bliver lagret i din computer eller øvrige internetkompatible enheder med henblik på at gemme dine indstillinger, udføre statistik samt målrette annoncer. Cookies er sikre og bruges udelukkende til dataindsamling – de indeholder aldrig skadelig kode som virus mm.

Du har mulighed for at slette cookies fra vores side, eller blokere for cookies i det hele taget. Se vejledning.

Vælger du at slette eller blokere adgang til cookies, vil du muligvis opleve, at annonceringen på hjemmesiden bliver mangelfuld. Du vil potentielt også få vist de samme reklamer ubelejligt mange gange. Ydermere risikerer du, at hjemmesiden ikke vises korrekt, samt at der kan være visse typer af informationer, du går glip af.

Hjemmesiden kan indeholde cookies fra tredjeparter, som hovedsagligvis omfatter:

  • Google
  • YouTube

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er enhver form for data, der i større eller mindre grad angår dig og dit privatliv. Når du bruger Valby Tands hjemmeside, indsamler og behandler vi visse former for personfølsomme oplysninger. Vi tilgår dine data via interaktion med vores indhold, herunder hvis du bruger vores kontaktformular, bestiller tid over hjemmesiden, opretter dig som bruger eller på øvrig vis bruger tjenester på vores hjemmeside.

Hovedsagligvis er det de herefter nævnte typer oplysninger, vi indsamler og behandler på Valby Tands hjemmeside:

  • Et unikt identifikationsnummer (et virtuelt bruger-ID)
  • Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • Dit IP-nummer
  • Din geografiske placering
  • Din datahistorik, særligt hvilke sider du klikker på (i markedsføring benævnt som interesser). I det omfang du selv giver udtrykkeligt samtykke hertil og selv indtaster informationerne, tillader vi os desuden at databehandle:
  • Dit navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.Ovenstående oplysninger indsamles kun efter oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi følger gældende GDPR-lovning på hjemmesiden. Vi har aktivt lavet lovformelige tekniske og personalemæssige ændringer i vores datapolitik for at sikre, at dine oplysninger bliver indsamlet og opbevaret på fortrolig og forsvarlig vis. Som dine dataansvarlige er det vores pligt at sikre, at dine data hos os aldrig bliver uforvarende slettet, offentliggjort, tabtgået, forringet, misbrugt, delt med uvedkommende eller i det hele taget behandlet i strid med gældende databeskyttelseslovgivning.

Formål

Vi indsamler oplysninger for at kunne identificere dig som bruger samt vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Derudover behøver vi data til at registrere tidsbestilling og skabe en sikker praksis for at matche dataene i kontaktformularen med den rette patient, samt for at kunne levere tjenester du som bruger specifikt har efterspurgt, eksempelvis fremsende dig et nyhedsbrev. Herudover anvender vi dataene til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer dine personoplysninger i den tidsperiode, der er tilladt i henhold til gældende persondatalovgivning. Dine data bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige for drift af hjemmesiden. Tidsomfanget afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Derfor er det ikke muligt at tilkendegive en overordnet tidsramme for, hvornår informationer slettes. Vi revurderer relevansen af den enkelt datasag løbende.

Videregivelse af oplysninger

Oplysninger om din trafik på Valby Tands hjemmeside, de pågældende annoncer, du modtager og eventuelt klikker på, geografisk placering, køn og aldersgruppe med mere videregives til tredjeparter, såfremt vi har adgang til oplysningerne. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i det tidligere afsnit om cookies. Oplysningerne videregives med henblik på målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse samarbejder behandler udelukkende data på vores vegne og har ikke tilladelse til at anvende dine data til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn, e-mail og øvrige brugeroplysninger sker kun, såfremt du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der er GDPR-kompliante. Det er vigtigt for os, at dine data er tilstrækkeligt beskyttet.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, samt ret til at tilgå selvsamme data. Desuden kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at vi behandler dine data. Herudover kan du tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Du har ret til berigtigelse, underforstået at hvis dine data er urigtige, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@valbytand.dk. Ønsker du at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, har du ret til at kontakte Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Valby Tand
Toftegårds Allé 30
2500 Valby