BEHANDLINGER

SUNDE, STÆRKE OG SMUKKE TÆNDER

Hos ValbyTand tilbyder vi behandling af høj kvalitet til både den lille og den store pengepung.
Forklaringen er at mange typer behandling kan udføres i materialer af lang og mindre lang holdbarhed. Valget er dit.

Vi har et udvalg af forskellige kvalitetssikrede behandlinger – alt fra en simpel tandrensning til 3D måling og forebyggelse af tandslid.  Vi har fokus på forebyggende behandlinger, der vedligeholder og styrker dine tænder.

Det er samtidig mulig at få foretaget kosmetiske behandlinger. Vores dygtige team af tandlæger og klinikassistenter har flere års erfaring og viden om forskellige behandlingsmetoder, og bliver videreuddannet hele tiden, så vi kan opretholde professionelle, nytænkende og kompetente behandlinger til vores patienter.

For os er det vigtigt, at du modtager en kvalitetsbehandlinger og samtidig har en god oplevelse, om du blot skal have lavet en mindre behandling eller en mere omfattende.

Vi har selvfølgelig forståelse for tandlægeskræk, og forsøger at gøre oplevelsen så smertefri som muligt, så du går hjem med en god fornemmelse efter hver behandling. Hos os er du i gode hænder.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til dig, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle behandlinger udføres med nyt og moderne udstyr, og foregår i trygge rammer. Behandlinger i Valby Tand er til dig, der ønsker sundere, stærkere og/eller smukkere tænder. Alle tre ønsker kan vi imødekomme.

Herunder kan du læse de behandlinger, vi tilbyder.