REHABILITERING

REHABILITERING KAN VÆRE VEJEN TIL STÆRKE TÆNDER OG ET SMUKT SMIL

Rehabilitering. Det lyder som noget med afvænning – men det er det nu ikke.

Det er en genopbygning af tandsættet, som kan være livsforandrende og nok den behandling som skaber mest lykke.Hvis du har et nedslidt, ødelagt og grimt tandsæt kan en komplet rehabilitering være den rigtige behandling, da den genskaber hele dit tandsæt som det var, inden skaderne opstod.

Få genskabt stærke tænder og et smukt smil hos ValbyTand
HVEM KAN HAVE BEHOV FOR EN REHABILITERING?

Hvis en person har flere tænder der er svækket af huller kan vedkommende risikere at tænderne knækker eller slides ind til nerverne. Man kan derfor få smerter som kan betyde tab af en eller flere tænder. Jo flere tænder der tabes, jo mere belastning overføres til de resterende tænder. En ond cirkel.En anden type tandsæt er personer som skærer tænder, har sure opstød eller skævt bid som skader tænderne. Ekstremt tandslid kan også være kosmetisk generende og det er den typiske måde, de fleste selv opdager at tænderne er blevet slidt gennem tiden.Hvis der slides meget på fortænderne bliver de kortere og kortere at se på og ansigtet synker langsomt sammen. Løsningen kan være at bygge ovenpå alle tænderne og derved gøre dem højere. Det kaldes en bidhævning. Det vil både forstærke tænderne og gøre dem smukkere at se på. 

En sådan stor behandling kan kun udføres med en grundig analyse og en gennemtænkt behandlingsplan. Det kan sammenlignes med et byggeprojekt, hvor vi både er arkitekt, ingeniør og håndværker. Det kan kun lade sig gøre at lave en bygning der skal være både smuk, holde i mange år og ikke mindst, være let at vedligeholde!Både tandlæge Mona, Martin og Anette har gennemført en lang videreudddannelse i England for at kunne håndtere den type behandlinger.En komplet bidrehabilitering har som typisk mål at genskabe et godt sammenbid, en god tyggefunktion og et smukt smil.

ValbyTand – tandlægerne ved Valby Station genskaber stærke og smukke tænder!

Kontakt os