Uddannelse

De fleste tandlæger fortæller, at de videreuddanner sig. Vi kan dokumentere det.

Alle tandlæger her på klinikken er uddannet på Københavns Universitet/Tandlægehøjskole. Tilsammen har vi intet mindre end 76 års erfaring med tandbehandling.

Det er selvsagt en positiv og ønskværdig ting at blive behandlet af en erfaren tandlæge. Men erfaringer er kun noget værd, hvis man hele tiden sørger for at opdatere sin viden med efteruddannelse, der bunder i uvildige, videnskabelige undersøgelser med dokumenteret effekt.

Sagen er nemlig den, at man meget nemt kan komme til at lave de samme fejl om og om igen og endda med større og større tillid til egne evner.

Når du bliver behandlet hos os, kan du være tryg ved, at vores videreuddannelse er sat i system:
Klinikkens ejere har tiltrådt en samarbejdsaftale, der fastslår at alle tandlæger, ejere såvel som ansatte, skal videreuddanne sig minimum 25 timer hvert år.

Videreuddannelsen foregår typisk ved den danske tandlægeforenings årlige 3-dages kursus i Bella Center og ved foreningens Symposium, et 2-dages kursus, som er en form for temadage, hvor et enkelt område inden for faget gennemgås udførligt, så man bliver ajourført med al den nyeste viden. Udover disse store kurser, deltager alle behandlere på klinikken hvert år i mindre kurser efter arbejdstid, der som oftest handler om nye materialer eller mere specielle behandlinger.

Er det ved at være tid til dit næste besøg hos tandlægen? Bestil din tid her:

Diplomer

Nedenfor kan du se Tandlægeforeningens officielle Diplom for Dokumenteret Efteruddannelse for vores tandlæger.

Mona Thygesen

Klinikejer, Tandlæge

Martin Heiden

Klinikejer, Tandlæge

Anette Svinth

Ansat tandlæge siden 2002

Maiken Friedrichsen

Ansat tandlæge siden 2016