TEAM

Vi er et team af rutinerede behandlere i en klinik med lav udskiftning

– nedenfor kan du se hvor længe vi har arbejdet her. Vi bestræber os, på at du er tilknyttet maksimalt to faste behandlere så længe du ønsker det – hvor resten af teamet står klar til at hjælpe enkelte gange hvis der er behov. Vi ønsker også at bidrage til samfundet via to elevpladser for klinikassistenter, så der kan færdiggøre deres uddannelse hos os.

Klinikejer

Uddannet tandlæge i 2003 fra Københavns universitet Ansat 2004 Løbende videreuddannelse hos Dawson Academy England Særlig interesse for behandling af det slidte tandsæt og avanceret rehabilitering. Uddannet til kosmetisk tandretning med usynlig bøjle. 10 års erfaring med digital dentistry

Mona Thygesen

Klinikejer, Tandlæge

Klinikejer

Uddannet tandlæge i 1994 fra Københavns Universitet Ansat 1996 Løbende videreuddannelse hos Dawson Academy England Foredragsholder i digital 3D teknik

Martin Heiden

Klinikejer, Tandlæge

Tandlæge

Uddannet tandlæge i 1999 fra Københavns Universitet Forskningsstipendiat indenfor Parodontologi Løbende videreuddannelse hos Dawson Academy England Fokus på generel voksentandpleje og 10 års erfaring med digital dentistry. Ansat af Mona Thygesen.

Anette Svinth

Ansat tandlæge siden 2002

Tandlæge

Uddannet tandlæge i 2000 fra Københavns Universitet Løbende videreuddannelse hos Dawson Academy England Fokus på generel voksentandpleje og erfaring med digital dentistry. Ansat af Mona Thygesen.

Maiken Friedrichsen

Ansat tandlæge siden 2016

Tandlæge

Uddannet tandlæge i 1982 fra Københavns Tandlægehøjskole Udfører kirurgi for klinikken Har arbejdet med kirurgi i mundhulen igennem de sidste 20 år. Er tilknyttet Region Syddanmark, Kolding Sygehus kæbekirurgiske afdeling.

Kim Aaes

Ansat som ekstern tandlæge siden 2009

Tandplejer

Uddannet tandplejer i 2005 fra Københavns Universitet, SKT Løbende videreuddannelse indenfor forebyggelse af mundsygdomme og særligt fokus på parodontose og caries Uddannet til at udføre digitale skanninger Uddannet til at udføre mindre plastfyldninger. Ansat af Mona Thygesen.

Iben Hansen

Ansat tandplejer siden 2008

Tandplejer

Uddannet tandplejer i 2008 fra Københavns Universitet, SKT Løbende videreuddannelse indenfor forebyggelse af mundsygdomme og særligt fokus på parodontose og caries Uddannet til at udføre digitale skanninger Uddannet til at udføre mindre plastfyldninger. Ansat af Mona Thygesen.

Serrani Topal

Ansat tandplejer siden 2014

Klinikmanager

Kender alle klinikkens funktioner og står for daglig koordination, skemalægning og generel planlægning. Uddannet til at udføre digitale skanninger. Deltager løbende i relevante kurser og efteruddannelse. Ansvarlig for oplæring af nye elever. Ansat af Mona Thygesen og Martin Heiden.

Pernille Throen Christiansen

Klinikmanager ansat siden 1984

Receptionist & Klinikassistent

Fungerer som receptionist og bogholder. Løbende uddannelse indenfor bogholderi og patientpleje. Ansat af Mona Thygesen og Martin Heiden.

Heidi Nørregaard

Ansat som receptionist siden 2000

Receptionist & klinikassistent

Fungerer som receptionist og klinikassistent. Uddannet til at udføre digitale skanninger. Ansvarlig for oplæring af elever. Ansat af Mona Thygesen.

Jette Jacobsen

Ansat klinikassistent siden 2001

Klinikassistent

Fungerer som klinikassistent. Uddannet til at udføre digitale skanninger Ansvarlig for oplæring af nye elever. Ansat af Mona Thygesen.

Melanie Olsen

Ansat klinikassistent siden 2021

Klinikassistent

Fungerer som klinikassisten og klinikkoordinator for Tandlæge Martin Heiden. Uddannet til at udføre digitale skanninger. Ansat af Martin Heiden.

Havva Taskin

Ansat klinikassistent siden 2011

Klinikassistent

Er under uddannelse til klinikassistent. Ansat af Mona Thygesen.

Cecilie Springer

Elev siden oktober 2023

Klinikassistent

Er under uddannelse til klinikassistent. Ansat af Mona Thygesen.

Sofia Krøier Sørensen

Elev siden oktober 2023