TANDBLEGNING

TANDBLEGNING EFTER DIT ØNSKE

Hvis du har et ønske om at få lysere tænder kan en tandblegning være en god behandling. En professionel blegning er en meget lille behandling i forhold til at slibe eller lægge noget på tænderne for at få dem lysere. Som med al kosmetisk behandling er det meget subjektivt hvad en smuk tand er og hvor lys den skal være og det lytter vi til. Men vi vil altid vejlede dig om fordele om bivirkninger på en ordentlig måde og hvad du kan forvente af resultat.

Blegning af tænder udført af professionelle

En professionel tandblegning hos os foregår ved at vi tager et aftryk af dine tænder med vores 3D scanner og får lavet en blegeskinne som passer præcist til dine tænder. Dette betyder at skinnen er tæt så blegemidlet ikke løber op og rammer tandkødet. Det er helt afgørende.

Uanset hvilken type blegning af tænder du ønsker, står vi klar til at hjælpe hos ValbyTand. Vores uddannede tandlæger er specialister i at udføre tandblegning professionelt og tilpasset dine unikke behov.
LOVGIVNING OG TANDBLEGEMIDLER PÅ NETTET

I hele EU er det kun tandlæger som må udføre eller uddelegere tandblegning af tænder med brintoverilte i en koncentration over 0.1%.  En tandblegning hos os foretages med en blegegel der indeholder 6% brintoverilte. Det vil sige at det man kan købe på nettet enten bryder loven eller, hvis de overholder grænsen på 0,1%, sælger noget der ikke virker. Den første kategori er i vores øjne værst, for det kan skade. Og hvorfor er det så bedre at få udført behandlingen hos os, når vi må bruge samme koncentration? Igen, det afgørende er vejledning og at blegeskinnen vi laver er fremstillet netop til dig og ikke til alle generelt – hvilket reelt betyder at en standardskinner ikke passer til nogen som helst. Hvis du bruger en one-size-fits-all skinne kan blegegelen ætse dit tandkød og få dit tandkød til at trække sig tilbage. 

ValbyTand – Tandlægerne ved Valby Station vil vejlede dig til smukke tænder!

Kontakt os