SMUKKE TÆNDER

VI SKABER SMUKKERE SMIL MED ET NATURLIGT UDSEENDE

Hvis du har et ønske om smukkere tænder, kan vi hjælpe dig med det. Når en kosmetisk behandling udføres korrekt, spreder det stor glæde både for dig og for os. Derfor vores motto: Smil gi´r smil!

Særligt hos ValbyTand – Tandlægerne ved Valby Station har vi viden, håndværket og verdens mest sofistikerede 3D planlægnings-programmer til at vise dig hvad du kan forvente – INDEN du siger ja til nogen behandling. Trenden indenfor kosmetisk tandpleje er ikke kridhvide tænder – men tænder med naturligt udseende. Tro os. Det er det, som alle bliver mest glade for i sidste ende.

VEJEN TIL PÆNE TÆNDER MED MINIMALE INDGREB

Der kan være mange forskellige grunde til at du ønsker at ændre udseendet af dine tænder. De kan være for skæve. De kan være for mørke. De kan være nedslidte og korte. Vores holdning er at tænder er smukkest, når de ser naturlige ud. Og hvis vi skal behandle, skal tænderne berøres så lidt som overhovedet muligt – det kaldes minimalt invasiv behandling. Tandlægerne ved Valby Station vil altid vælge den mindst invasive behandling – det er vores løfte til dig. Vi er både sundhedspersoner der respekterer den naturlige tand og samtidig respekterer vi dig og dine ønsker. Der findes mange forskellige behandlinger som kan give dig smukkere tænder, så alt efter hvad du ønsker, finder vi den bedste og mest forsvarlige løsning.

Hos ValbyTand er vi specialister i 3D-planlægningsprogrammer. Vi viser dig alle kosmetiske behandlinger i vores topmoderne programmer på forhånd – så du får det smil, du gerne vil have.

HAR DU MISFARVEDE TÆNDER?

ValbyTand – Tandlægerne ved Valby Station vil gerne hjælpe dig med at få smukke tænder!

Kontakt os